Снимка: VIP Brother

Попевицата Йоана изненадващо бе изгонена от VIP Brother на поредните елиминации в шоуто. Тя бе номинирана заедно с Мишо Шамара, Мариан и Ирина Флорин. Очакванията бяха Къщата да напусне Флорин, включително и Пламен изказа това мнение, но тя надделя категорично в зрителския вот. Въпреки че беше един от най-интересните играчи, Йоана получи само 6,5% от вота на гласуващите. Така една от основните сюжетни линии в риалитито - драмите с интимен привкус между Пламен и изпълнителката, привърши.

Акцентът на вечерта обаче бяха снимките на видеоклип на фолкпевицата Анелия, в който се включи Мариан. Слуховете и постоянните коментари, че е гей, бяха поразсеяни от сцените, в които се включи. Моделът изигра ролята на положителния герой, който предимно стоеше върху доста разголената Анелия. По-рано и Тервел се включи с коментар относно сексуалността на Кюрпанов със странния довод , че е много интелигентен, "което е присъщо за сестричките".

Мишо Шамара пък написа рап песен за своите съквартиранти, но голямата изненада за него бе посланието на двете му деца, което видимо го разчувства. По-късно той се се обясни в любов и на жена си, с която днес отбелязват годишнина от сватбата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase