Диана Найденова Снимка: архив, Булфото
fallback

Диана Найденова става част от екипа на Кеворк Кеворкян. Известната с острия си език водеща се присъединява към емблемата в телевизионната публицистика „Всяка неделя”, съобщиха от Нова телевизия.

Още тази неделя, 27 октомври, Диана Найденова ще влезе в студиото на предаването. С нея в ефир ще се завърне и запазената й марка – рубриката „Челюсти”.

Това ще бъде времето, в което известната журналистка ще търси отговор на най-горещите въпроси, без да изневерява на характерния си стил – да бъде директна, безкомпромисна и хаплива, разкриват от медията.

Другата новина е, че Кеворкян и Найденова ще застават често един до друг в ролята на равноправни водещи. Първият събеседник тази неделя, който ще се изправи срещу двете остриета, е Ваньо Танов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

УФФ

преди 10 години

Тая московска клепоуха нискочела па.а отива при агент Димитър - това е важна новина, заедно с това че милиционера по образование, сценарист на учиндоския геий бил напът да се жени.

26

Анонимен

преди 10 години

Айде сега кажете че Нова не била гербаджийска! Гадните слагачи като дъртата брантия Кулезич, Диков и Бенатова, начело с иначе уважавания от мен Кеворкян(вече ми падна в очите след интервютата му с Борисов), Ани Цолова и Виктор също глътнаха вода след смяната на фронта. Чумата ГЕРБ трябва да изчезне завинаги

25

Анонимен

преди 10 години

Вече няма нищо което си заслужава да бъде гледано. Кеворкян и Найденова? Наистина ли няма млади хора, които да съживят телевизията, да покажат способностите си и своя си млад мироглед?

fallback