Снимка: bTV

Проф. Христо Пимпирев стана поредният участник, който напусна шоуто "Африка: Звездите сигурно са полудели".

Той се появи на елиминационна игра с младия певец Тодор. Пимпирев призна, че ще му е мъчно, ако напусне шоуто, а Тодор бе раздвоен в желанието да си тръгне и да види близките си или да продължи приключенията на Черния континент.

Полярният изследовател е един от най-обичаните от останалите участници и мнозина споделиха, че ще им е мъчно ако ги напусне.

В съдбоносния двубой двамата трябваше да пазят баланс върху дънери в блато и да донесат флагче. Играта бе за време. Тодор се справи за 3:17 минути, като запази равновесие и нито един път не падна във водата. Професорът също бе впечатлен от движението на Тошко. Пимпирев имаше далеч повече проблеми с баланса и на няколко пъти падна в плиткото блато, но логично времето му бе по-слабо - 3:44.

"Не е толкова зле, само 30 секунди е разликата. Съжалявам, че трябва да напусна, но Тодор е много силен играч - три пъти по-млад от мен. Радвам се, че България има такива таланти. Сблъсъкът с уникалната природа и животни, срещата с местните хора ще останат хубав спомен за цял живот. Не бях общувал с артисти, моята среда е предимно академична, прекарахме си много приятно", каза на раздяла Христо Пимпирев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase