Снимка: Африка: Звездите сигурно са полудели"
fallback

Писателката Людмила Филипова последва съдбата на Бобо и стана втората, която напусна шоуто "Африка: Звездите сигурно са полудели".

В понеделник тя бе номинирана от участниците, което предизвика доста нелицеприятни коментари в социалните мрежи, тъй като всичко изглеждаше нагласено и по сценарий.

Георги Тошев, който се изправи в дуел срещу нея, каза директно, че гласува да бъде изгонена, защото на Люси й предстои премиера на книга в Лондон.

Според част от коментаторите това бил израз на съпричастност към кариерата на писателката, но част от зрителите се зачудиха какво въобще прави там, като премиерата на книгата е по-важна. Георги Милков пък определи номинациите като цирк.

В дуела с Георги Тошев трябваше да се преборят със кулинарните си предрасъдъци. Двамата трябваше да изядат една чиния с варени червеи, но в крайна сметка се доказа тезата, че Черния континент не е за блондинки.

Въпреки че Людмила яде крокодилски опашчици, за разлика от Жоро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 10 години

PERSTANETE DA NI ZANIMAVATE S DETZATA NA KOMUNISTICHESKITE VELICHIA. GRISHA FILIPOV BESHE EDIN OT NAI- DOLNITE V CENTRALNIA KOMITET NA BKP.

13

Александър Попов,

преди 10 години

Какво сте работили по тая публикация? Освен, че нямате елементарна граматическа култура (в изречение по 2 груби грешки), нито има стил, няма дори смисъл написаното...Каква теза, какви блондинки... Опитали сте се нещо да остроумничите, но то не става така...Не ви се е получило...

12

познат

преди 10 години

люска може да прави поне 10 неща по-добре от това да пише

fallback