Снимка: bTV

Бобо първи стегна куфарите и напусна Черния континент. В първата елиминация в шоуто "Африка: Звездите сигурно са полудели" той се изправи в двубой с ясновидката Николета, но го загуби. Двамата трябваше да премерят сили в скубането на кокошки.

Николета определено не се нрави на по-голямата част от участниците в риалитито и бе номинарана за гонене, но регламентът я спаси. Тя си избра за противник Бобо, като и двамата преди битката споделиха неприязънта си един към друг. Певецът я определи като "самохвалка", а гадателката си призна директно, че той й е противен.

След края на играта в социалните мрежи споделяха мнението, че начинът, по който си е тръгнал Бобо, не е справедлив - след като другите не искали Николета, трябвало тя да си тръгне. Други пък смятат, че в предаването не участват никакви звезди, а лигльовци, и Николета и Бобо били единствените "мъже" в предаването.

След като стана ясно, че Бобо си тръгва, той зареди дежурните реплики в такива случаи как е доволен от себе си и се чувствал победител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase