Снимка: X Factor
fallback

Още с първите два епизода от втория сезон на X Factor се "родиха" нови герои и голям хит.

Заслугата е на двама студенти в УНСС, които за секунди покориха публиката и вече се радват на голяма популярност в социалните мрежи. Борис Денински и Николай Гъгнев със сигурност не са най-добрите певци, но тяхното "Пара-па-па-па-па, митничарят е звезда" вдигна всички на крака и присъствието им на сцената бе оценено от журито, което ги допусна до следващия етап - тренировъчните лагери.

Клипчетата с веселяшкото им изпълнение пък вече са хит и със сигурност ще бъдат сред лицата на шоуто.

 

Иначе началото на X Factor ни предложи до болка познат сюжет. Редуваха се кандидати за слава с възможности и такива, за които всеки се чуди откъде имат самочувствие да се появяват на сцена. Имаше и участници, които определено се подиграха с формата, но у нас се радваме на подобни фрикове, че някои дори стават звезди. Не е нужно да припомняме Валентина Хасан.

Впечатление направиха близначките Александра и Владислава Димитрови, както и рускинята Виктория, която демонстрира отлично сценично поведение.

Продуцентите наблегнаха и на образа на Петър, който е с разбито сърце след раздяла с гаджето си, и форматът трябва да го върне към нормалния живот. Дали неговата история или наистина таланта, но изпълнението му трогна до сълзи съдийката Саня Армутлиева.

Любо пък се разрева след изявата на 15-годишната Анна-Мария, чието бъдеще ще се решава от продуцентите на шоуто, тъй като няма нужните години да участва. В миналото издание подобна съдба имаше Богомил, който в крайна сметка остана на сцената и стигна до второто място.

Сред продължаващите е и фризьорът Чавдар, който не впечатли много с гласови възможности, но получи "Да" от журито. С препоръка на Мария Илиева на следващия етап да бъде с удебелени вежди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

RANGERS

преди 10 години

Момчетата от УНСС, изразиха достойнствата на настоящата действителност с повтарящото се ПаРаПаПа. Всеки релаксира с него, като се усмихва.

32

musikpowers

преди 10 години

Всички интелигентни хора, разбраха посланието на момчетата !!! Бяха сладки и заразителни. Те знаят, че не са професионалисти ! Поради тази причина цяла БГ пее Култовата ФРАЗА "ПА-РА-ПА-ПА" навсякъде ! Другите участници няма с какво да ги запомниш....

31

dolsun

преди 10 години

офф при нас само *** без талант

fallback