Снимка: Булфото
fallback

След медийни престрелки, закани за съд и в крайна сметка развод с Маги Халваджиян, шефовете на bTV пускат от днес комедийното шоу "Голата истина". Телевизията закупи лиценза на Striscia la Notizia , италианското шоу, което роди преди повече от 10 години "Господари на ефира", което върви в ефира на Нова тв.

Водещи на "Голата истина" ще бъдат популярният актьор Любомир Нейков и Ели Гигова. Тя натрупа тв опит в "Спортна треска" на БНТ и сутрешния блок на Нова тв, а през последните години бе в Брюксел в ролята на съветник на евродепутатката Илияна Йотова.

Те ще дебютират в 23:30 часа тази вечер. Шоуто ще запази най-добрите традиции на Striscia la Notizia с рубрики като "Невероятно, но истина", "Видеонаблюдение" и "Денят, какъвто можеше да бъде".

Стартът на "Голата истина" със сигурност ще доведе до явни промени в "Господари на ефира". Още миналата година bTV внесе иск за "преустановяване на неправомерното копиране на формата и нарушаването на правата на bTV".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Хех

преди 10 години

Доста голяма глупост, не чак абсолютна, но все пак... Поне засега. Може да се подобри, ама ще видим.

24

Анонимен

преди 10 години

Много тъпо предaвaне снощи го гледaх и е ужaс нито е смешно нито интересно a Ели Гиговa определено не стaвa зa водещa

23

Анонимен

преди 10 години

Абсолютна тъпотия! Просто не знам как може БТВ да съществува още...до кога ще търпим и този екземпляр Слави Трифонов, от който толкова зависи това БТВ, че направо им треперят мартинките от него и не смеят да го махнат. Дано им падне рейтинга съвсем, че да се осъзнаят!

fallback