Мария Игнатова и Алекс Раева отново ще водят X Factor. Снимка: Булфото
fallback

За втори път Мария Игнатова и Алекс Раева ще водят участниците към сцената на X Factor . Телевизионното шоу започва на 9 септември, от 21.00 часа вечерта. Точно тогава съдиите и водещите на формата ще се впуснат в търсене на новата музикална звезда на България.

Водещият тандем Игнатова-Раева обещават, че преди всичко ще бъдат зрители и ще съпреживяват емоциите на всеки един кандидат.

А дали той ще бъде избран за победител, ще решават зрителите и четиричленното жури – Мария, Саня, Любо и Заки.

За втори път ролята на съдия и ментор ще поеме Мария Илиева – жената, която има зад гърба си 12 успешни години на музикалната сцена, над 20 №1 хит сингъла и над 30 награди и отличия за музика и стил.

Другата дама в съдийската четворка е Саня Армутлиева – жената, която 22 години стои начело на Вирджиния Рекърдс и чиято всекидневна работа като музикален продуцент е именно да открива потенциала на истинските таланти.

С отговорността да намери новия X Factor се нагърбва и Любо Киров. Множество награди, над 150 авторски песни и три пъти заслужено присъствие в световните класации са само част от признанията, които бележат музикалната му кариера, отбелязват от екипа на предаването.

Мъжкото присъствие в журито е представено и в лицето на Заки Соколов – освен че като част от дует „Авеню” даде на българската музикална сцена песни като „Бягство”, той е и музикален продуцент, открил за родния музикален пазар имена като Белослава, Тони, Gravity Co, Уикеда и други.

Тепърва ще разберем кой на коя група ще бъде ментор при първите им срещи с талантите. Предаването може да се гледа по Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

stariadub

преди 10 години

Баси хейтърите:) , тая алекс е готина но ми падна в очите когато веднъж в ефир разказа как се е нас.ала пред един магазин в Гърция...

2

Анонимен

преди 10 години

Отврятителни!!!

1

Drundera

преди 10 години

Няма оттърване от тия!

fallback