Генка Шикерова. Снимка: Булфото
fallback

Генка Шикерова и Константин Караджов са най-вероятните водещи на "Тази сутрин" по bTV и вероятно ще излязат на екрана още в сряда, съобщи "24 часа".

Евгени Генчев, който е бил водещ на "Здравей, България" по Нова тв също е бил спряган за екранен партньор на Шикерова. След като напусна медията, той започна работа в екипа на Лора Крумова за предаванията "Тази събота" и "Тази неделя".

По-вероятно е обаче Генчев да стане продуцент на сутрешния блок. Новите водещи започват работа заедно с депутатите - в сряда, когато народните представители се събират за пръв път след ваканцията си. Очакват се протести и контрапротести пред парламента, както и кратък парламентарен контрол, в който депутатите ще задават въпроси на правителството.

Заради всички тези предстоящи събития Шикерова и Караджов имат нагласата, че първият им ден като водещи ще продължи по-дълго от обичайното време.

Анна Цолова и Виктор Николаев, които напуснаха Би Ти Ви в края на август, също ще водят сутрешен блок, но на Нова тв. Има вероятност техният дебют също да е в сряда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Зрител

преди 10 години

БТВ-жалки останки от минало величие! Слаба журналистика, дребнотемие-липса на капацитет за истинските неща,страх от поставяне на реални въпроси/не знаеш кое величие ще засегнеш нездравословно/,преяждане с реклами, новините- копи-пейст от интернет,*** на нафталин филми - много са факторите, каращи хората да не гледат тази телевизия! С едно изключение - прогнозата за времето, където са смазващи конкуренцията! Трябват тотални промени, ако искат още да претендират за водеща телевизия!

54

Анонимен

преди 10 години

БТВ това лято се изложиха страшно.Даже селските кабеларки имаха някакви сутрешни програми.И като си помисли човек , колко лесно е да критикуваш , че някой не си е свършил работата - я лекар, я таксиджия, я политик , я полицай .Ама като опре до нас може да си правим каквото искаме.Чист български синдром , а как гръмко започнаха преди години като се кълняха , че ще гледаме западняшка ТВ.

53

Анонимен

преди 10 години

Гледах сутрешният блок на Нова и ми бяха приятни , но не ми остава много да ги гледам , до 16 09 2013.Кой болен мозък ги измисли тези двамата,Анчето и Викито, кой?

fallback