Снимка: Refresh
fallback

Стъклената къща на Big Brother отвори врати за първите си посетители днес. Журналисти и главни редактори бяха посрещнати в прозрачния дом от водещата на предаването Александра Сърчаджиева и екипа на проекта. Уникалната за България къща е построена само за осем дни и е обзаведена с дизайнерски мебели, част от които бяха специално поръчани за луксозния апартамент на Памела Андерсън във VIP Brother 2012, отбелязват от екипа.

Ден преди участниците в Стъклената къща да се настанят в новия си дом, посетители на Paradise Center ще имат възможност да влязат и да се снимат в уникалното за България съоръжение. От 14.00 до 18.00 часа в неделя, всички желаещи да се докоснат до магията на шоуто, са добре дошли.

От 2 септември, в Стъклената къща своето риалити приключение започват шестима щастливци, избрани чрез онлайн кастинг. За да бъде изживяването им максимално близко до това на Съквартирантите в истинското шоу, от вчера те са настанени в хотел, където в пълна изолация се подготвят за участието си.

От 8.40 часа до 9.40 часа на 2 септември зрителите ще могат да гледат на живо първите минути на участниците в новия им дом и да се запознаят с тях, чрез предварително заснети видео представяния. Гост в студиото ще бъде Ники Кънчев, който ще коментира и съветва кандидат риалити звездите.

Предизвикателствата за Съквартирантите започват още с влизането им в прозрачния дом, където до 13 септември ги очакват мисии и изпитания, чрез които те трябва да спечелят симпатиите на феновете и продуцентите. Някой от тях ще получи шанса да влезе в VIP Brother 2013 и да живее в истинската къща на формата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

bye bye

преди 10 години

Това е-почва интриганщината. Показателно е как медия може да осмее и да изкара така както си иска един интелигентен човек.Визирам Къци.И от друга страна нахална *** кат Фънки да го изкарат герой.Цялата ни обща култура ни е такава и за това сме я докарали до тук.

2

ххх

преди 10 години

Разтърсваща новина! Стига сте опростачвали хората. Скрийте се.

1

Анонимен

преди 10 години

Каква е тая стъклена къща бре? Какви са тия глупости

fallback