Снимка: TV7
fallback

Общ преглед
С приближаването на финала на Къртицата емоциите в Базата ескалират и скандалите и сюрреалистични сюжети са ежедневние за Заселниците. След повече от два месеца в Базата Икебаната не само разкри симпатиите си към Марина, а непрекъснато намира поводи да предлага на Марина да си имат дете. „Ех, Марина какво дете бих могъл да ти направя, ще бъде емоционално, ще е момиченце и ще има чертите на баща си“, мечтае на глас Икебаната.

Дали е сериозно предложението на Икебаната, или е част от неговата шоу програма в Базата, предстои за разберем, а в живото предаване във вторник вечер зрителите на Къртицата ще имат уникалния шанс да видят как би изглеждало евентуалното бебе на Марина и Икебаната.

Не така идилично се развиват нещата в ромската къща на Валя и Моро, където Валя вече не може да сдържа ревността и обидата си и след поредица от скандали със своя любим в момента и двамата са на мнение, че когато излязат от шоуто, ще се разделят.

Причината за обтегнатите им отношения е флиртът между Моро и Марина, който Валя преживява много тежко. „Валя, Валя, при нас филмите свършиха, няма ленти вече, износиха ни се лентите, а артистите са едни и същи“, артистично обясни положението Моро и допълни: „Ще чакам продукцията да ти сложи зъбите и ще ги избия всичките на един път. И ще видиш кой е Моро, тогава“.

Далеч от ромските страсти Заселниците се готвят за още една порция добре приготвена изненада. Този път те ще трябва да вечерят с мишки на грил, които ще бъдат добре почистени и приготвени, но без да се отстранят ушите, зъбите и опашките им. В тази битка новото попълнение в Базата – фолк певицата Десислава, ще се изправи пред най-големия си кошмар в името на Групата.

След като предварително е заявила, че има ужас от насекоми и екзотични “лакомства”, днес тя ще трябва да се пребори със себе си. Голямата битка на Арената е наречена „Тунелът на Къртицата“ и ще раздели участниците на три отбора от по трима души. Единият от тях ще влезе в тесен тунел, под земята, точно като къртица. В тунела ще има препятствие, което той или тя трябва да преодолее и да открие дървена летва с флагче отгоре, което участникът трябва да разклати и така да даде знак на съотборниците си навън, че е стигнал до вратата. Върху нея ще има поставени камъни и останалите от отбора трябва да ги премахнат, за да го извадят.

Тази вечер зрителите ще направят и своя избор за заподозрян за Къртица. Гости в студиото ще бъдат Лара Златарова, Христо Сираков, Маги Желязкова, Ани Владимирова, Камен Алипиев-Кедъра, последно изгоненият от Базата Тони, братът на Любо- Никодим, както и приятелят на Велислава – Михаил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

чоко

преди 10 години

намери на кого да направи дете противна като човен а той е ок

2

Анонимен

преди 10 години

1, по всичко в клиповете му личи, че го може ... да бъде оноден ;)

1

По Николай Хайтов

преди 10 години

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто - да го направиш.

fallback