Снимка: архив, БулФото
fallback

И журналистката Диана Найденова отива в TV7. Досега тя водеше рубриката „Опасно близо“ в предаването „Нека говорят с Росен Петров“ по bTV.

Найденова ще започне свое собствено предаване в програмната схема на TV7 от 16 март, което ще трае два часа.

"От доста време убеждавах Диана Найденова, че нейното място е в нашия екип със собствено предаване в най-гледаното време. Смятам, че професионалист с нейните качества, популярен и познат на цялата българска общественост, ще допринесе за богатството от теми и плурализма на мнения и гледни точки в нашата телевизия", коментира изпълнителният директор на телевизията Николай Бареков.

Oще по темата
Трансферът на Найденова става само броени дни, след като журналистката Люба Кулезич беше уволнена от Бареков след масовия протест на недоволни граждани в неделя.

Според TV7 тя отказала "да спазва елементарните журналистически стандарти за правене на публицистика, а именно показването на различните гледни точки". Бареков обясни, че водещата показала само гледната точка на управляващите.

Днес стана ясно, че Кулезич вече подготвя ново предаване по Нова Телевизия, което ще се казва "На светло".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

165

Анонимен

преди 11 години

Понеже съм "перверзник",мога да я оценя.От "обикновено" не ми става...

164

Анонимен

преди 11 години

Тая от де се пръкна преди време бре? че и с претенции за велика.От къде я измислиха- канал3 или ...?

163

Анонимен

преди 11 години

Тази измислена телевизия и Обама да стане водещ на предаване, ще си е пак най умрялата. Единствено мога да кажа,че репортерките им са образец за убавици за всяка тВ, но това е не поради ***, а въпреки него.

fallback