Снимка: Нова ТВ

Сашо Диков става водещ на ДИКOFF – най-новият проект на Нова телевизия и продуцентска къща „Телеман”. Предаването ще стартира на 2 март и ще превземе три часа от ефира на медията – всяка събота от 16.00 до 19.00 часа.

По същото време досега зрителите гледаха Мартин Карбовски, който наскоро светкавично премина в ТВ7.

“Сашо Диков безспорно е лице, което няма нужда от представяне – журналистът, който през всичките години от своята кариера винаги е на точното място, в точното време, безкомпромисен, болезнено остър и откровен, много често дори неудобен. Такова ще бъде и новото предаване, което неслучайно носи неговото име – "ДИКOFF”, казват от телевизията.

Предаването ще бъде изцяло в духа на Диков, казаха от телевизията. То ще бъде с каузата да показва тези, които продължават да отстояват принципите си и които докрай са верни на българската си принадлежност. 

„Сашо Диков e журналист, който винаги е в окото на бурята, никога не е правил компромис с принципите си, никога не се е страхувал да задава въпросите, които други не биха задали, да застава зад каузите, с които други не биха се ангажирали. Всичко това ни кара да вярваме, че повече от всеки друг той има правото да говори и най-важното – има какво да каже. Затова решихме, че е настъпил моментът, в който да му дадем думата”, коментира продуцентът на Телеман Боян Петков за избора на водещ.

Новото предаване ще предлага интервюта в студиото, преки видеоконферентни разговори от най-недостъпните точки на страната, както и емоционално разказани истории на обикновени хора.

“ДИКOFF" ще бъде витрина на общия ни живот. Нищо че витрината много често прилича на сергия”, казват още от Нова телевизия в съобщението си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase