Коя ли ще укроти Пацата? Снимка: Нова тв

Плейбоят от Гълъбово Панайот става главен герой в романтично риалити шоу по Нова телевизия.

Първият епизод на „Укротяване на опърничавия” ще е на 17 февруари от 22.50 часа.

Форматът е подготвен изцяло от екипа на предаването “Горещо”, а главната цел в него ще бъде Панайот, когото зрителите познават от Big Brother, уморен и отегчен от славата, да срещне сериозна приятелка.

Малко след излизането на Пацо от къщата на Big Brother All Stars, беше обявен кастинг за сърцето на колоритния участник, а  дни по-късно стотици кандидатки изпратиха своите любовни послания.

Пацо доказал, че е сериозен в намеренията си, като лично отговорил на всяка една от тях, а впоследствие се срещнал с най-смелите момичета на живо. 

От всички участнички, журито, начело с Панайот, избра пет финалистки – най-чаровните, най-мотивираните и най-всеотдайните, като оттук нататък проектът  ще проследи как ще се представят те в рамките на състезанието.

В първия епизод на “Укротяване на опърничавия” петте претендентки за сърцето на Панайот – Мелиса, Мартина, Надя, Невен и Юлияна, ще  пристигнат в дома на семейство Кючукови в Гълъбово. Там ги очакват  майката на Панайот –  Нели, и неговият баща – Сашо.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase