Ще намерят ли общ език Андрей Слабаков и Десислава Атанасова Снимка: Булфото

Двойки на непримирими позиции ще играят заедно в шоуто „Стани богат“ по Нова телевизия. Началото ще поставят тази вечер от 20 часа заклетият пушач Андрей Слабаков и здравния министър Десислава Атанасова, която не иска да се пуши на закрито.

Вторият нестандартен тандем ще е професор Божидар Димитров и плеймейтката Златка Димитрова, която се проучи със „завидни“ познания по география. 

Те сядат на „стола на богатството“ в името на благотворителна кауза – програмата „Стани шампион” за деца, лишени от родителски грижи, с изявен спортен талант.

Черната Златка играе в "Стани богат" с Божидар Димитров

Макар коренно различни и с противоположни позиции, четиримата все пак откриват някои общи неща помежду си. Здравният министър също понякога пуши и двамата с Андрей Слабаков споделят общи позиции по въпроса за наркотиците и забраната за пушене за деца до 18 години.

Освен че имат еднакви фамилии, професор Божидар Димитров и Златка Димитрова си приличат и по още нещо – и двамата са с особен сантимент към морето (тя е от Бургас, той - от Созопол), а директорът на Националния исторически музей дори ще открие визуална прилика между известната плеймейтка и племенницата му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase