Анна-София Роб ще е младата Кари Брадшоу. Снимка: Reuters

Как са се запознали четирите героини от „Сексът и градът“ ще може да видим в новия сериал, който тръгва по The CW „Дневниците на Кари“, съобщава TV Line.

Обстоятелствата, при които на госпожица Брадшоу й предстои да срещне всяка от трите си бъдещи приятелки, все още не са разкрити. По-рано бе съобщено, че от главните героини от „Сексът и градът“ в „Дневниците на Кари“ може да видим единствено Саманта Джоунс.

Действието на първи сезон на „Дневниците на Кари“ започва от 1984 г. По сценарий главната героиня живее с баща си и сестра си в Кънектикът.

Кари, в чиято роля ще видим 19-годишната Анна-София Роб, започва романтични отношения с нов ученик от нейното училище – Себастиан (Остин Бътлър).

Паралелно с помощта на баща й героинята получава стаж в Ню Йорк и така момичето за първи път се оказва в Манхатън. Там тя се запознава с редактора на модно списание, който оказва съществено влияние върху нейната кариера.

Анна-София Роб познаваме от филма на Тим Бъртън „Чарли и шоколадовата фабрика“. Сценарият на „Дневникът на Кари“ е основан по едноименната книга на Кандис Бушнел, която излезе в две части през 2010 и 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase