Снимка: Camera LTD
fallback

И в четвърти епизод на новия сезон на „Под прикритие“ ни очакват много каскади и екшън сцени с престрелки и опасни преследвания, съобщават от екипа на сериала.

В опасната игра на улицата животът на всеки вече е застрашен, а всяка грешка ще се заплаща твърде скъпо.

След смъртта на Момчил Нешев Попов е под натиск от главния секретар, който нарежда вътрешно разследване на отдела му. Освен че има неприятности в службата, Попов не успява да запази целостта на семейството си.

След пускане под домашен арест Джаро се завръща в играта с пълна сила. Иво Андонов успява да привлече Здравко Косъма в отбора си, но Джаро реагира мигновенно и освобождава Близнаците.

Джаро няма да чака и секунда и се впуска в атака срещу Иво.

По заповед на Джаро Мартин трябва да вкара Иво във война с всички на улицата. Освен това Иво вече се е конфронтирал с турците, чиито амфетамини открадна.

Така враговете на Андонов стават прекалено много. Ще успее ли новият бос да се задържи на върха и няма ли това да му струва прекалено много, ще разберем в неделя от 20.45.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Анонимен

преди 11 години

Хах, Джаро между *** добре се е получило..

82

Анонимен

преди 11 години

Като искате истински и достоверни мутри,полицаи и престъпници,да вземат да вкарат Боко,Цеко и всички депутати от НС ! Персонажи ироли ще има за всички,даже ако не им стигнат могат да поканят и от предишните парламенти ! Интересно само кака Янка на къф ще се прави ?!

81

Анонимен

преди 11 години

Следва Мартин да опатка и адвокатката на Джаро,след което направо да му разпори гащите и на него !

fallback