Панайот си тръгна. Снимка: Булфото
fallback

Панайот напусна къщата на Биг Брадър след гласуване на зрителите, които го определиха като най-неприятния съквартирант.

Въпреки защитата на първия победител във Вип Брадър – фолк певеца Константин, Пацо събра негативния вот заради непрекъснатите си караници със съквартирантите и желанието си да се показва пред камерите на всяка цена.

Футболистът от Гълъбово се държа смешно и налудничаво по време на играта сред номинираните, на която те трябваха да отговарят на въпроси от обща култура.

Панайот блесна с „познания” като това, че Божиите заповеди са 11, а най-дълбокото езеро на Балканите е Марианската падина. Отговорите му спечелиха присмеха както на зрителите, така и на съквартирантите.

При излизането му Биг Брадър на няколко пъти подчерта, че този път той излиза наистина.

Минути преди него къщата в Нови хан напусна  и Стоян Дудов, който бе избран да участва в риалитито като най-запален фен на играта.

Той не очакваше скоростното си излизане, затова не бе събрал багажа си и помоли съквартирантите да напълнят куфара му, като им напомни да не забравят якетата и саката му. Решението за излизането му беше взето от Биг Брадър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

254

бай Иван

преди 11 години

Пацо е изгонен по негова молба и по молба на кмета на Гълабово,защото е съветник в общината.Без мнението на Пацо,общината не може да взема правилни решения и я закъсва.Освен това му трябва време да защити десертация на тема: "Дивата селяния и простотия на съвременната младеж,продукт на прехода режесиран от БСП".

253

mnenie

преди 11 години

dvamata makedonci i Liliana sa nai-normalnite v kashtats.

252

$%@

преди 11 години

Само не мога да разбера защо ни натрапвате тези кре.енчета дето се мислят за звезди.

fallback