Ще останат ли тризначките? Снимка: архив Булфото

Шестима са номинираните за изгонване съквартиранти от Къщата на Биг Брадър.

Най-много номинации – 5, събра Панайот. Останалите участници в предаването не спестиха острите си критики към поведението му.

Той вече веднъж беше изгонен от шоуто, но се завърна заради благосклонността на Биг Брадър. Младежът от Гълъбово продължи да дразни съквартирантите и след повторното си влизане, въпреки обещанията да промени поведението си.

Стойка събра 4 номинации. Като основна причина да искат да излезе останалите съквартиранти посочиха острите й реплики и желанието й да критикува. Тризначките пък я посочиха за изгонване, защото е ”силен характер и трудно се разбират”.

Вяра, Надежда и Любов също отиват на елиминации. Останалите, които трябва да се борят за оцеляване са Миро, Никола и Дими.

Единствено Лили не получи нито една номинация от съквартирантите.

В Къщата от тази вечер има и нов съквартирант – Стоян Дудов от Благоевград. Той е финтес инструктор и се занимава с мода. Младежът побърза да заяви, че ”няма задръжки”. Той обеща сексът в Къщата да спре да бъде мираж. Като свои фаворитки сред женския пол той посочи Лили и Цеце. Стоян заяви, че от малък е искал да влезе в шоуто, защото смята, че ще му помогне в модата.

Макар че е съгражданин на тризначките, фитнес инструкторът каза, че не познава Вяра, Надежда и Любов и не спести острите си думи по техен адрес. Стоян ще има и тайна мисия в Къщата, която ще бъде определена от зрителите на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase