Съквартирантите свестяват Златка. Снимка: ВИП Брадър
fallback

Златка, Бони и Къци ще се борят за оставане в Къщата на ВИП Брадър, стана ясно след номинациите тази вечер.

Черната Златка беше първата номинирана, тъй като беше капитан на отбора, който загуби в битка с другия отбор на съквартирантите, чийто капитан беше Никол. Играта беше за познаване на известни личности.

За първи път от началото на шоуто съквартирантите се номинираха очи в очи, а не както досега – в изповедалнята.  Къци събра най-много точки за изгонване.

Според съквартирантите той се е разболял от нездравословната атмосфера в Къщата. По думите им той е „най-милият” човек, добър баща и евентуалното му излизане от ВИП Брадър би повлияло добре на здравословното му състояние.

Никол, която стана глава на Къщата за седмица, имаше право да номинира един човек и тя реши това да е Бони. Като причина синоптичката изтъкна, че певицата е единственият човек в Къщата, с когото е имала конфликт.

Сред аргументите за номинации имаше и изказвания от рода „номиниран, защото пие много кафе”, „защото спортува”, „защото си мери кръвното доста често” или „защото е като затворена птичка в кафез”.

От предаването тази вечер стана ясно, че вчера, навръх рождения ден на Багата,  Златка е припаднала в Къщата в резултат на нервен срив. Причината била съжителството под един покрив с бившето й гадже Багата.

След прегледите за щастие се оказало, че плеймейтката е физически напълно здрава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

128

Анонимен

преди 11 години

*** народ - слаба държава! Ей за това сме изпаднали и пропаднали, че има медии, които ни навират в очите тая простотия и съответно има хора, които я гледат и коментират... Хубава страна - жалко, че е населена!!!

127

Ха!

преди 11 години

Ей, мрънкалници, Брадъра не ви харесвал, ама по коментарите ви виждам че го гледате много внимателно - няма лошо да гледате, но си взимайте и поука, как не трябва да се държите. Умният човек, може да извлече полза от всичко, дори и от така мразеният от вас Биг Брадър. Никой от тези вътре не може да се види отстрани, но когато излязат, ще разберат колко грозно са постъпвали в една или друга ситуация, но ще оправдаят себе с това, че все пак това е състезание,,прееВи другарчето, за да спечелиш ти'

126

Анонимен

преди 11 години

Здравейте! Аз искам Златка да излезе. За мен тя е много елементарна и проста! Това с припадъка изобщо не го вярвам. Знам как изглежда човек, който припада, дори тена и не се смени. Как само обижда Къци......... Дано Къци остане

fallback