Памела Андерсън. Снимка: Булфото

Въпреки че Памела Андерсън вече не е в България, епизоди с нейното участие във Вип Брадър бяха излъчени и в днешния епизод.

Звездата вкуси ракия, получи указания от Бони с какви зеленчуци да я пие и се включи в задачата на Вип Брадър да познае седем известни българи. Холивудската звезда се справи доста бързо със задачата, разчитайки на своя женски инстинкт.

Първо позна (или знаеше предварително) професията на Бербатов, последва треньора Пенев. След което обърка медийният експерт професор Георги Лозанов с премиер. Коригира се бързо и за да заличи грешката призна, че Бойко Борисов е „готин”.

Всъщност с присъствието си Памела успя да забави скандалите, които възникнаха веднага след нейното тръгване в Къщата.

Оказа се, че съквартирантите таят доста неприязън един към друг. Конфликти имаше между Къци Вапцаров и Златка, между Кристина Патрашкова и Ирен Кривошиева между Соня Колтуклиева и Ники Мартинов.

Соня също така трябваше да познае кои са авторите на различни фрази, казани от определена звезда по адрес на друг участник в реалити шоуто. Мисията се оказа неуспешна, но породи множество междуличностни сблъсъци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase