Снимка: VIP Brother
fallback

Орлин Павлов, Къци Вапцаров и Соня Колтуклиева са първите номинирани за изгонване от къщата на VIP Brother.

Номинацията на Орлин стана ясна още вчера, след като отборът му загуби от този на Фънки в игра. Водещият Къци Вапцаров и вчера и днес получи най-много гласове за изгонване.

Фънки – капитан на спечелилият вчерашното състезание тим, пък получи правото еднолично да определи кой ще бъде третият човек, отиващ на елиминации. Музикалният продуцент посочи Соня Колтуклиева.

„Тя не ми се вписва в картината и я усещам като човек, на когото не му е мястото в тази игра. Има вид на жена, която е адски резонна, не поема рискове, мисли с няколко крачки напред, което пък я прави сериозен конкурент. Малко ме дразни и това, че твърде често сменя тоалетите си”, обоснова решението си Фънки.

Той си извоюва и правото от тази вечер до края на участието си във формата да спи в президентския апартамент, подготвен за холивудската звезда Памела Андерсън.

Иначе при номинациите днес Аксиния даде гласа си за Златка, защото била "кифла". Със сълзи на очи тя номинира и Къци Вапцаров, като сърцераздирателно си спомни как като дете взела автограф от него, а той си забравил химикала у нея. Сега обаче той се борил на всяка цена да остане в къщата. Юлиан Константинов пък номинира Аксиния, защото била претенциозна и превзета, и Къци Вапцаров.

Багата определи за изгонване Ники, който му бил най-големият конкурент в спортните игри, и Къци Вапцаров. Ирен Кривошиева и синът й Владимир номинираха  Златка и Ники.

Самият Къци гласува за Златка, защото била с лабилна психика, силно конфликтна и проявявала агресивност. Втората му номинация беше за Ники Мартинов, защото бил вълк единак и голям стратег.

Орлин гласува за Златка и Ники. Журналистката Соня  Колтуклиева гласува за  Багата, тъй като според нея влизането му в VIP Brother било изнасилено, и за Ники, който не се вписвал в компанията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Стан

преди 11 години

До Анонимени какво...ще си удари една чи..я. щастливец??????

75

Анонимен

преди 11 години

Изпълнението на "Моя страна, моя България" на цигуларя с белия костум беше непоносимо за мен. Съжалявам. Звучеше като хацигулар пиянде, интересно че и в музиката може да се види същото хаизпълнение както и в речта.

74

гъбаря

преди 11 години

Фънки е музикант.Музикант съм и аз - ударни инстументи.Та затова го подкрепям !

fallback