Снимка: Камера ООД
fallback

Общ преглед
Доста се заговори напоследък, че в новия сезон на "Под прикрите" много от главните персонажи няма да продължат. Единият, с който доста се спекулираше, бе героят на Мариан Вълев-Куката.
Oще по темата

Сред версиите бяха, че се е скарал с екипа, продуцентите са го изгонили, той сам напуснал или щял да се снима в друг сериал.

От екипа на сериала обаче официално потвърждават: "Да, Мариан Вълев-Куката ще участва в трети сезон на "Под прикритие".

Като доказателство прилагат и няколко снимки, от които ясно си личи, че Куката ще е заобиколен от жени, ще е в центъра на събитията и ще е все така опасен.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

ТАНКИСТ

преди 11 години

Ае стига с тоз Куката какво му харесват толкова .. вси4ки мутри и малките им келеш4ета дето им подържават за РАЗТРЕЛ !

40

20 СФ

преди 11 години

Тоя серял го прават Джаро,Куката,оная кокорана адвокатката със зелено сините очи, Иво да се разкърше малко че е като *** ,Мартин репликите му са все едно декламира Вапцаров.Косама не го знам зъщо е там ,да гледа мераклииски барманката само .Другите се снимат само да могат вечер да викат МАМО ,МАМО виж и мен ме дават по телевизията. Трябва им актиорско маисторство на нашите момчета ,те имат един сценарии ,реплеки излизат и ги декламират като стихотворения,

39

Анонимен

преди 11 години

наи после хубав филм ,добри артисти ,режисьор до сега даваха само простутии по бг телевизията ,но този филм си заслужава аплодисментите ,чакам го с нетърпение по екрана

fallback