Памела напуска с усмивка България. Снимка: Булфото
fallback

Голямата звезда на шоуто VIP Brother Памела Андерсън се изнесе скоропостижно от страната ни. Който гледал - гледал!

Реално тя изкара само едни пълни 24 часа в Къщата, след като прекрачи прага й под ръка с Къци Вапцаров в понеделник вечер.

Е, по всяка вероятност заснетият материал сигурно ще се излъчва още няколко дни, така че нейната липса няма да се усети веднага.

За краткото време тя е получила мисия от Биг Брадър, която ще се развива тепърва.

Вече тръгнаха слухове, че по същата схема ще влезе родната й колежка Николета Лозанова.

Съпругата на Божинов вече заяви, че няма да влиза в шоуто, но засега. От друга страна, Николета днес се изказа остро срещу продуцентите на шоуто, като написа, че не е честно свързаните с Нова телевизия лица да бъдат щадени за сметка на Златка.

"Защо редакторите на предаването не избраха например синоптичка, но не да я питат кои са столиците на Турция и Сърбия, а да я питат кои са президентите им, премиерите им или кои реки минават през тези страни", недоволна е плеймейтката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

130

Анонимен

преди 11 години

Както беше казала една жена в ефира на Милен Цветков "Не гледам това предаване,защото е под моето достойнство".

129

Тито

преди 11 години

Чудно,че е успяла да се задържи 24 часа,с тази простотия,човек повече от 24 мин не може да издържи!Жената е щастлива и с усмивка напуска страната на тъпите подражатели на предавания,които за нещастие не могат да правят,защото умствените им възможностите са много ограничени!!!

128

Аз съм, аз съм

преди 11 години

До до 75" ...а другата беше начертала ромб на дъската по геометрия, като половин час твърдеше, че е трапец!"Амчи права е била, бе пич. Срамота е не само за вас, ами и за даскала ви че не знаете. Смеете се на другите, а и на вас ви е толкова акъла ;)Ей да сА образоваш малко: "Трапецът е равнинна (двуизмерна) геометрична фигура. Дефинира се като четириъгълник, в който две срещуположни страни са успоредни."

fallback