Златка е на път да смени прякора си от "Блек" на "Интелекта". Снимка: Булфото
fallback

VIP Brother започна с представянето на ВИП-овете, които ще делят една трапеза и тоалетна в продължение на два месеца. С изключение на Памела Андерсън, която ще се радва на "президентски" апартамент със собствен санитарен възел.

Първа прага на Къщата прекрачи Бони, която демонстрира пресилен възторг от обстановката. След нея влязоха актрисата с пет брака Ирен Кривошиева и синът й Владимир Данаилов, който бе бос и с куче под ръка. Вътре ги посрещна портрет на Стефан Данаилов. Започнаха и мисиите, като Бони трябваше да се прави на незнаеща и да провокира другите.

Тя атакува хипаря Владо, че прилича на министъра на културата Вежди Рашидов, а по-късно излъга, че е гледала Ирен в "Оркестър без име", като цитираше реплики на Катето Евро.

Съквартирант номер три стана Кристина Патрашкова, врагът на "Златките", която в предишни сезони коментираше участниците в Биг Брадър. Изпълняващата мисия фолкпевица я подхвана по заповед и започнаха намеци за обратна сексуалност.

След това бе ред на Черната Златка, която блесна още във визитката си, като каза, че не е била в държавите Англия, Лондон и Белгия. После се определи като национално момиче. Завършилата икономика плеймейтка, която обича много да чете, се мъчеше да познае европейската столица. Дилемата й беше между Германия и Франция...

Следващият участник бе Благой Иванов, който преди няколко месеца бе на прага на смъртта. Багата и Златка бяха гаджета преди повече от година, но моделката отказва да коментира връзката им, тъй като била минало. "Влизам, защото искам да се откъсна и ще има много положителни емоции, заяви ММА боецът.

Никол Станкулова, която някой може да познава покрай прогнозите за времето, влезе шеста. 

Седмият съквартирант определено бе изненадващ и не бе сред спряганите имена в шоуто - водещият на няколко култови предавания през 90-те години Къци Вапцаров. При неговото влизане отново блесна Златка. "Злати", "Приятно ми е, Къци", "Моля", завърши диалога плеймейтката.

Под номер 8 влезе не Христо Стоичков (за съжаление), а оперният певец Юлиян Константинов. Изявяващият се и като тв водещ обаче напомни за Камата с неговата крилата фраза "Който играе, пичели".

Друга изненада бе появата на Николай Мартинов, който победи преди 4 години в предаването "Сървайвър". Той вкара втория домашен любимец, носещ типичното българско име според него - Манго. На Манго му хареса до Ники Кънчев и трудно напусна сцената, но пък вътре го чакаше шарпея Лиляна.

Последният ВИП, който влезе в шоуто бе поп певицата Мариана Попова, а утре се очаква да дефилира и голямата звезда на сезона Памела Андерсън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

259

Анонимен

преди 11 години

ВИП - Върхар на Идиотизма и Простотията.

258

Попов

преди 11 години

Всички тези без изключение са забравени хора, които търсят начин да привлекат малко внимание. След края на брадъра всички ще бъдат забравени отновно... Защото никой мислещ човек, не харесва подобна ***. А тези, които ги харесват са адските ***. :)

257

Анонимен

преди 11 години

Черната Златка черни ли ги ***?

fallback