Лора и Стоян обещават веселба в кухнята и вкусни рецепти. Снимка: Бон Апети

След дългата ваканция Лора Найденова и Стоян Сейменски се върнаха в кухнята на Бон Апети. Новият сезон на различното кулинарно предаване започна през първия работен ден на септември.

„Не беше най-безгрижното ми лято”, казва Стоян Сейменски. „Местихме декора на предаването в ново студио, сменях жилище... Майстори, бояджии, пренасяне, подреждане. Който е минал през подобно нещо, знае за какво говоря. Но пък имаше и много весели моменти. Не е да не съм почивал, но не беше толкова, колкото ми се щеше”, добавя той.

„Ваканцията никога не стига”, допълва го екранната му половинка Лора Найденова.

По лицето й личи, че се е наслаждавала на отпуската. „О, да! Беше почти перфектно. Мързел на шарена сянка с хубава книжка в ръка. Няколко незабравими купона... Действителна почивка, разнообразявана от кулинарни експерименти. Все пак ни чака нов сезон“, разказва Лора.

Зрителите ги харесват, защото са забавни, готвят с лекота и рецептите са им много интересни.

„Предаването се снима бавно, защото всичко се готви, докато стане перфектно. Мит е, че при нас има някой, който така „рисува върху храната“, че да ти потекат лигите”, споделя Лора.

„Изборът на рецепти също е сложна работа. За всяко предаване подготвяме пет, шест, седем. В крайна сметка се избират трите най-добри. Другото заминава в коша. Но със сигурност няма друго място, където можеш да опиташ три абсолютно различни ястия всеки ден, вече втора година", допълва екранната си партньорка Стоян.

И двамата през смях коментират слуховете, че са двойка и извън екрана.

„Първо бяхме брат и сестра, сега двойка. Работим заедно, това е всичко. Една връзка, в която двама човека са постоянно заедно, е обречена на провал. Поне аз така смятам", казва Лора.

„Шест дни в седмицата заедно са напълно достатъчни. Нека има място и за малко разнообразие”, допълва Стоян.

От този сезон симпатичните водещи на Бон Апети ще ни радват и в събота по Нова телевизия.

„В събота, в 11 и половина хората искат да видят нещо забавно, приятно, разтоварващо. Все пак е уикенд. И точно това смятаме да им покажем – вкусна храна, интересни рецепти. Кухнята е велико място и в нея може да бъде много весело”, обещават Стоян и Лора.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase