Наталия Симеонова се завръща в ефир през есента. Снимка: Булфото
fallback

След немалка пауза извън телевизионния ефир Наталия Симеонова се завръща с нов проект.

От есента по bTV стартира "Предай нататък", което е по словашки лиценз и е доста популярно в Европа.

След раздялата с Магърдич Халваджиян Наталия ще се събере с бившия си съпруг Дениз Ризов. Но не като семейство, а в работен екип. Телевизията ще бъде продуцент, а Ризов изпълнителен продуцент на шоуто.

Основната идея на предаването е да зарежда зрителите с положителни емоции и да оказва подкрепа на хората във все по-трудното им ежедневие. В него може да участва всеки, който иска да направи добро на свой близък, роднина, приятел, съсед или дори непознат, като вече се набират първите герои.

"Предай нататък  е кауза - на доброто, съпричастността  и човечността. Ние ще дадем  всичко от себе си, за да  направим живота на героите  ни по-добър, да помогнем на  хората да изживеят мечтите  си, да възродим тяхната надежда. Екипът ни ще даде криле на всяко желание, стига то да е породено от благородни подбуди и стремеж към подкрепа. Всеки, който иска да вдъхне вяра и кураж на свой близък и човек в трудна ситуация, може да разчита на много силен съюзник, за да направи добро и да предаде нататък. Ние вярваме в доброто - повярвайте и вие!", заяви Наталия Симеонова тази сутрин по bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Мария

преди 9 години

Денис моля те какво беше това?Защо спряхте едно от наи-хубавите предавания?Това бяха 2 часа със затаен дъх пред телевизора за да видим Наталия, това слънце което те зарежда и те кара да броиш минутите и искаш и още и още............Без Наталия съботната тел-я е без стоиност.Със сълзи се разделих от екрана с Наталия.

76

насса

преди 11 години

...За едно предаване дали е стойностно или не - зависи от съдържанието , не от това , дали ще застане манекенка и две на кръст не може да каже.Освен водеща ...Наталия е и автор на много песни изпети от известни български рок музиканти.И като прибавим правилния й изказ...мисля , че е много подходяща , за водеща.Освен това да не забравяме , че тя е от малкото журналисти , които не ползват ...Аутокю !!!...

75

Аз

преди 11 години

До Петко - Кадърните млади хора не бягат от БГ заради Наталка и Денис :) Те бягат заради невъзможността да си намерят "нормална" работа с достойно заплащане и да си позволят елементарни неща, да създадат семейство и деца; заради лошия стандарт на живот, заради вечно изискващите и груби шефове, заради обещанията и лъжите на политиците, заради ширещата се навсякъде грубост и простотия. Просто медиите подхранват всичко това, защото обслужват властта, създаваща тази "красота". Ей затова бягат младит

fallback