Снимка: Reuters

Въпреки нежеланието си, на Робърт Патинсън му се наложи да проговори за скандала с приятелката му Кристен Стюарт. В предаването на Джон Стюарт "The Daily Show" актьорът заяви, че раздялата с любимата за него е като края на света, съобщи Фимейл фърст.

Водещият реши да разведри звездата и му предложи малко сладолед, за да го ободри. Стюарт обясни, че в момента двамата са  "като две приятелки", които си споделят за душевна драма.

Макар и актьорът да избягваше да говори за проблемите си, той каза, че за младите раздялата понякога е като края на света, след което добави : "Наистина". Това предизвика съчувствени възгласи сред публиката, пише БТА.

Още по темата

Актьорът гостува на телевизионното шоу за да направи промоция на новия филм с негово участие "Космополис".

След участието си в предаването Робърт Патинсън премина по червения килим пред Музея за модерно изкуство в Ню Йорк за премиерата." Благодаря ви, приятели, че сте тук" - каза той, докато раздаваше автографи на почитателите си.

Робърт Патинсън, който е на 26 години, се скри от света в имението на Рийз Уидърспун в Калифорния, след като миналия месец неговата приятелка Кристен Стюарт призна, че му е изневерила с режисьора Рупърт Сандърс по време на снимките на "Снежанка и ловецът". И тя, и режисьорът, който е женен, се извиниха публично за постъпката си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase