Бъдещи кулинарни звезди вече активно се записват за участие в „Черешката на тортата – ти си звездата”. След като кастингът за третия сезон на кулинарното предаване стартира, желаещите да докажат кулинарните си умения в ефира на Нова ТВ се увеличават с всеки изминал ден.

Кандидатите трябва да попълнят форма за регистрация, да качат снимка на приготвено от тях ястие или 30-секундно видео, като разбира се, не забравят, че след това то ще бъде оценявано от самия шеф Иван Манчев. Именно той не само ще избира бъдещите кулинарни звезди от всички кандидатствали, но със старта на предаването наесен, ще следи и за това кой се справя най-добре като домакин.

Всички, които искат  да бъдат част от третия сезон на шоуто, могат да се записват за участие  на http://chereshkata.novatv.bg/, както и да получават повече информация на телефон 0882 042 124.

„Черешката на тортата – ти си звездата” ще стартира в ефира на Нова ТВ през есента и ще изправя един срещу друг не известни личности, както беше в изминалите два сезона, а всички, които смятат, че притежават завидни умения в кухнята. Затова и основното послание на продуцентите към зрителите е "Сега е моментът да блеснеш".