Снимка: HBO

Общ преглед
Политическа драма с 12 номинации за ЕМИ 2012 може да гледаме на малкия екран. „Смяна в плана“ открехва завесата на човешка драма около изборите в САЩ през 2008 г., като разкрива решения, взети зад затворени врати.

Филмът разглежда поредицата от събития, които ще се окажат определящи в избора на президент на САЩ тогава.

Проектът дава уникален поглед към вътрешните механизми на историческата кампания, след която политиката никога вече няма да е същата.

„Смяна в плана“ е с премиера по НВО на 2 септември от 21:05. Режисьор e Джей Роуч, а сценариста - Дани Стронг.

Продукцията представя неизвестни на обществеността факти от надпреварата за президент на САЩ през 2008 г., като се фокусира върху кампанията на кандидат-президентската двойка Джон МакКейн и Сара Пейлин.

Филмът е разказ на стратега на кампанията на МакКейн Стив Шмид (в ролята Уди Харелсън), който препоръчва и подкрепя кандидатурата за вицепрезидент на Пейлин, чийто избор се оказва определящ момент в американската политика.

В продукцията ще видим още Джулиан Мур (четирикратно номинирана за Оскар за „Далеч от рая“, „Часовете“, „Краят на аферата“ и „Буги нощи“) в ролята на губернатора на Аляска и кандидат за вицепрезидент на САЩ Сара Пейлин.

Тук е и Ед Харис (четирикратно номиниран за "Оскар" за "Часовете", "Полък", "Шоуто на Труман" и "Аполо 13") в ролята на сенатора от Аризона Джон МакКейн - кандидат за президент на САЩ.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase