Войната продължава. Снимка: БТА
fallback

bTV прие поканата да участва в обща пресконференция с "Глобъл вижън", на която публично да бъдат разкрити договорите помежду им. Това съобщиха от телевизията.

По-рано през деня продуцентите призоваха за обща пресконференция с всички лица, замесени в двустранните отношения.

Oще по темата
От телевизията са готови на тази обща среща пред медиите, но само след като договорите и кореспонденцията бъдат публично обявени, така че обществеността да има възможност да се запознае с тях преди предложената пресконференция.

bTV Media Group още веднъж призова "Глобъл" да се оттеглят от всички проекти в ефира на телевизията.

От телевизията уточняват, че те са продуцент и собственик на лиценза на предаването "България търси талант" и
медията може да го продължи самостоятелно или с друг изпълнителен продуцент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

120

Meri

преди 11 години

Господари на ефира бе най-гледано социално, необходимо за нас независимите и обикновеи зрители.Стига вече интриги и политически интереси. Къде са свободата и демокрацията ? Не ме интересува кой е Първанов и кой го обслужва. Искам да тръгне това предаване отново! То не е изчерпало своя ресурс? Бъдете честни и справедливи демократи?

119

Симеонов

преди 12 години

Нелепо е точно продуцентите на "Господари на ефира" да се оплакват от цензура. Истината е, че рейтингът им силно спадна. Ако не знаят какво е цензура да пробват в ТВ7 - там ще им го онагледят.

118

Към Иво Инджев

преди 12 години

г-н Иво Инджев, не сте ли разбрали, че който обвинява г-н Първанов в кражба, пада под ножа! Как смеят пък тези господари да се притивопоставят на бившия държавен глава, че и да го обвинявате в кражба!!! Започнаха да мислят, че могат да показват ВСИЧКО по телевизията.

fallback