Филмът вече се разпространява на 3 континента. Снимка: БНТ
fallback

Собственикът на американската продуцентска компания „Ню Филмс Интернешънъл” Насим Хейсън определи българския сериал „Под прикритие” като един от най-добрите, произвеждани някога в Централна и Източна Европа.

“Доказателство за това е, че филмът вече се разпространява на 3 континента и беше продаден и в Китай, който се слави като един от най-трудните пазари за продажба на чужди продукции”, коментира Хейсън пред БНТ.

Oще по темата

В Съединените щати също са заинтригувани от българския филм, "но се опитваме се да пробием и в Латинска Америка", допълни той.

Компанията му „Ню Филмс Интернешънъл” смята да реализира един доста амбициозен проект - „Под прикритие” да е първият телевизионен сериал, превърнат в 3D филм.

Според него това може да бъде първият сериал изобщо, който ще бъде направен в 3D и ще се разпространява в целия свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 12 години

Хубав си е сериала, на моменти идват прекалено дълги сериите обаче. Сякаш се чудят как да ги запълнят до 55-60 минути. А и рекламата на цигари и табекс идва прекалено много. Пак е по-добре от "7 часа разлика" и новата боза "Отплата"

52

СТОИКИСА

преди 12 години

какво да гледам жалките американци според които Орфей е негроид и Персей се сражава с Богове , толкова пошли тяхни продукции съм изгледал ,че отвръщение е мека дума ....

51

До НЕВРОХИРУРГ

преди 12 години

Вземи гледай "Hitman" и пак ще си говорим. :)

fallback