Кадър от "Под прикритие". Снимка: БНТ
fallback

Хитовият сериал „Под прикритие” ще се гледа на три континента. Първият сезон на сериала е продаден в Китай, Латинска Америка и Европа, похвалиха се от БНТ. 

Финансовият рипорт за приключили сделки по територии на американската компания „Ню Филмс Интернешънъл”, която дистрибутира филма, посочва, че това са Китай, цяла Латинска Америка, Германия, Франция, Великобритания и Турция.

БНТ има предложение за преговори за продажбата на втория сезон на "Под прикритие", а в момента екипът на сериала приключва работа по т. нар. библия на трети сезон или с други думи какво ще се случва в бъдещите епизоди.

Националната телевизия има готовност да стартира производството му веднага, когато целият сценарен пакет получи одобрението на Студия "Екран". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Анонимен

преди 12 години

Продали Джаро в Манчестер Юнайтед...кой ще даде пари за *** сериал, има разменни програми и обменят най-тъпите филми. За да се направи хубав селиал, трябват добри режисьори, добри сценаристи, добри артитсти, а не връзкари...

71

зрител

преди 12 години

БНТ получава всяка година 70-80млн от бюджета и постоянно реват,че не им стигат.След като са продали филма в 50 страни,защо не се откажат от държавната субсидия

70

Ники

преди 12 години

Страхотен!

fallback