Снимка: Нова тв

Вече започнаха снимките на сериала „Етажна собственост”.

За снимачна площадка е избран реален панелен блок в столичен квартал, което първоначално предизвикало спорове сред съседите в панелката. По-късно обаче те се споразумели и в момента кинаджиите нямали проблеми със заснемането на продукцията.

Дали персонажите ще са луди като тези в "Щурите съседи", тепърва ще разберем. И доколко продукцията ще покаже какви са взаимоотношенията между хората, които живеят на едно място, ще стане ясно в края на септември, когато ще бъде излъчен първият епизод по Нова телевизия.

„Едно от най-трудните неща в киното и в театъра е да правиш и да играеш комедия. За да разсмееш публиката, без това да е плоско и пошло, трябва да носиш в себе си нещо специфично и да знаеш как да го предадеш на зрителя, който те гледа пред екрана или на сцената”, призна актьорът Антон Радичев, който разкри образа си в сериала.

Радичев ще играе ролята на бившия военен Джамбазов, който е изпълнен с носталгия по отминали времена и има комични идеи за евакуация на блока при бедствия и аварии.

Вече е разкрит и образът на Домоуправителя – един от основните персонажи в „Етажна собственост”.

Домоуправителят е мъж под чехъл, който страда от деспотичната си жена и безуспешно се опитва да наложи авторитета си в блока. Ролята е поверена на младия актьор Явор Гигов, познат досега най-вече от театралната сцена. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase