Башар Рахал. Снимка: imdb.com
fallback

В новите епизоди на "Стъклен дом" ще се появи нов герой, в чиято роля ще влезе известният актьор Башар Рахал.

Той е играл в доста холивудски продукции, но когато е видял „Стъклен дом”, бил очарован от динамиката в действието и добрия сценарии.

Героят, който той ще играе в сериала, със сигурност щял да впечатли публиката.

„Има всякакви състояния и това е най-хубавото в този герой – поне той е доста променлив и различен от мен, макар че на моменти и аз съм доста истеричен, така че мисля, че се припокриват”, каза Башар Рахал пред bTV.

Рахал ще се превъплъщава в образа на Стефан Шакалиев – Шаки, който ще е част от криминалната линия в новите епизоди. Шаки е непредсказуем, мистериозен, свръхамбициозен. Той ще има необичайна връзка с една от героините.

Неговата роля ще бъде ключова за бъдещето на семейство Касабови.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Сашко Миланов

преди 12 години

Познавам Башо от 20 години.Баща му е Ливанец майка му е Българка.Баща му лека му пръст беше православен християнин, от онези които е гонен от Бейрут заради това, че родът им е православен. Башо се гордее че е християнин така че спрете с малоумията си. Но тука пишат предимно *** ***, които едва ли са на повече от 20г. затова и не са чували за него. Относно характера му- голям симпатяга ама това го знаят само хора дето го познават.Абе с две думи..българите сме не народ а ***.***!!

68

boze

преди 12 години

po tap film ot tozi nesam gledal

67

ОО7

преди 12 години

Пак ли *** ще дават е ?! ееее !

fallback