Никой не може да устои да разкрие тайните си пред съчувствения поглед на Опра. Снимка: Getty Images/ Guliver
fallback

Най-близките роднини на Майкъл Джексън – родителите му и трите му деца, ще говорят за смъртта на Краля на попа и за това как се опитват да живеят без него пред известната телевизионна водеща Опра Уинфри на 8 ноември.

За първи път близките на Джако ще направят подобни разкрития. Уинфри е заснела интервю с Катрин Джексън, майката на Джако, в къщата й в Чикаго.

То ще бъде излъчено в шоуто на известната водеща идния понеделник. Интервюто ще бъде прекъсвано и от допълнителни интервюта, заснети от Уинфри, с трите деца на Джако и с баща му Джо Джексън.

Майкъл Джексън почина внезапно през юни 2009 г.

През 1993 г. той даде интервю за Уинфри, в което призна, че страда от витилиго.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

SS

преди 13 години

Gadni negri,povdiga mi se ot vas!!Kakuv kral na muzikata e toz curvul,pedofil i narkoman.Moje da e kral ma detskite dupenca edinstveno!Svetut e mnogo po dobro mqsto za jiveene bez nego,dobre 4e umrq!!!

13

Азът

преди 13 години

Май...та й на Опра!Еденственото ,което я интересува е рейтинга!Аз няма да гледам *** шоу...ще си го дръпна от нета,защото съм фен на Краля и защото знам колко той не я харесвашеМайкъл никога не би я допуснал до децата си...и накрая-LONG LIVE THE KING!останалото са глупости

12

Малинка

преди 13 години

Не оставят гения дори и след смъртта му.Живите май са по-умрели от него.

fallback