Златка единствена изигра докрай ролята на изкусителка. Снимка: Плейбой
fallback

Това, което всички очакваха от „Островът на изкушението“ най-сетне се случи –  манекенът Филип не успя да устои на Мис Плеймейт 2007 Златка Райкова и последната им среща премина в чувствено пъшкане и задоволяване на натрупани страсти.

Всичко щеше да е що годе в рамките на приемливото, ако Филип само ден преди това не се беше заклел пред камерите, че няма да спи с русата дива, защото обичал и уважавал Милена.

„А аз като кажа нещо, земята обръщам, но го правя“, бяха думите на Филип.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

бубсана

преди 12 години

Завалииката тя за първи път се случва,че тя неси го вади вообще,само го взема от рафта като за последно.Бои с чирпака по П.....А,това ти се удава.

75

Анонимен

преди 12 години

*** новината. Всеки от вас е бил сперматозоид и ебането (колкото и селско да звучи) си е част от живота. Както е *** и уригването.. тва, че се дава публичност на социална каша е само показател, че някой се опитва да накара народа да затъпее повече от колкото е *** в момента.Дори това не е плашещо.. плашещото в случея, е че успява.

74

Анонимен

преди 12 години

Пича е трябвало да покани и Милена, да си направят 3-ка... А това със "заклеването" - уважаеми сценаристи, ама много сте прозрачни. То е ясно, че е направено за публиката, която сега да очаква вече режисирания скандал. Такива предавания не заслужават зрители, за това и не ги гледам...

fallback