Кадър от архива- Трифонов поздравява Силва Зурлева. Снимка: Булфото
fallback

Слави Трифонов се заема с ново предаване в Нова телевизия.

Нова Телевизия подписа договор за реализацията на музикално шоу с продуцентската компания „Седем Осми”.

Новият формат „Пей с мен” е оригинален и е изцяло разработен от екипа на „Седем Осми”.

„През последните години Нова Телевизия се превърна в предпочитания дом на най-способните хора, които се занимават с телевизия в България. Няма нищо по-логично от това днес прага на този дом да прекрачи талантливият екип на „Седем Осми“, предвождан от Слави Трифонов. Поласкани сме от факта, че от сега насетне ще пишем най-новата история на развлекателния жанр у нас с подобни партньори”, коментира Павел Станчев, генерален директор на Нова Телевизия.

Стартът на новото предаване ще се състои в началото на март.

То ще се излъчва в продължение на три месеца.

Кастингът за предаването започва в средата на януари.

Всички детайли около новия формат ще бъдат обявени в близките дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

128

Александър Ковачев

преди 15 години

Ама всички сте големи отвореняци ще кажете че вече сте направили по 3 - 4 милиона и че продуцирате по 5 - 6 предавания! Който може го може и явно Слави го може а вие НЕ така че заврете си тъпите мнения знаете каде на ваще майки и като не ви харесва не гледайте !!! Слави може да е всякакъв но поне казва истината ! Евала на концерта NO MERCY !!! Я кажете за кой друг шоу мен се говори в народното събрание аааа!?!? За него защотот ги е страх че ако той се вдигне много хора ще се вдигнат с него и ще им Е..т Майката !!!! Keep it real !!!!

127

преди 16 години

Rumianke Dimitrova Trifonofa,decata i pensionerite go obicali. Lele male. tova deto oste akyl niama i tova deto akylyt go napusta.No na tvoiat Slafito ne mu dreme 4e smu4e to4no ot tezi bezzashtitni liude. kak smu4e li-4rez reklamite. a Slafito bere bereketa ot vsaka prodadena pasta za zybi reklamirana v negovoto show. Koi ia kopuva li taz pasta-deca i pensioneri.Ti 4avdar4e li si ili sinio-4ervena bobule4ka, a?

126

Румяна Владимирова

преди 16 години

Слави Трифонов за сетен път доказа, че е шоу-мен 1 в България,потписвайки договор с Нова телевизия.За него е важно зрителя да се забавлява и затова го обичат от децата до пенсионерите.Добре, че все още има хора като него, за да може животът ни да изглежда по-лек!Пожелавам на новото шоу успех и голям рейтинг!Суважение към него и към целият му екип!!!Р.Владимирова

fallback