fallback

Ивайло триумфира над Аксиния, получавайки 85% от гласовете на публиката. В изпълнението си днес Ивайло се държа като лидер, като в началото изрева “Хайде да ви видим” под бурните овации на публиката, чиито скандирания на няколко пъти взимаха връх над сценарият на шоуто. Може би за кураж при изпълнението си Ивайло държа плюшено зайче. Ивайло изпя парче на D2.

Аксиния се представи с най-силната си песен на Селин Дион, но и това не й помогна да събере гласове и да остане в Академията. Изпълнението й беше въздействащо и публиката поиска “да няма изгонени”. Аксиния спечели двуседмично турне, екзотична екскурзия и звезда кръстена на нейно име. Утре сутрин тя ще е гост в предаването “На Кафе” с Гала.

КлавдияМариела и Людмила подлудиха публиката с невероятно добрите тоалети, показващи телата им. Клавдия изпя по перфектен начин парче на Уитни Хюстън.

Концерта бе отрит от Вяра, която демонстрира отлично сценично присъствие. Всички таланти бяха с класи над предишния концерт, като единствено Деян не се научи да се движи добре по сцената.

Новите номинирани са НаталияДиан (Джокера) и Людмила. Преподавателите удариха Людмила в земята, като заявиха, че “няма развитие за двете седмици откакто е в Академията”. Диан получи номинацията си защото продължавал да залага на енергичност и динамика, пропускайки да се вслушва в думите на преподавателите. Наталия имала развитие, но въпреки това беше номинирана за втори пореден път.

Утре от 20:30 ч. в предаване на живо студентите ще спасят един от номинираните.

“Ивайло е по-голям и знаех, че ще ме разбере”, каза Клавдия по повод избора си да спаси Наталия, вместо Ивайло, с когото има много любовни моменти.

Водещата Мария Илиева отвори думата за “сватба”, а част от студентите завикаха "горчиво". Потенциалните двойки са Мариела и Даниел, Георги и Вяра и разбира се Ивайло и Клавдия.

Истински фурор в залата предизвика видеозапис на Директорът Димитър Станчев, който се гмурна в басейна, без да съблича костюма си.

Портал за Star Academy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback