Хотелът, в който трябваше да се проведе кастингът и единственото място, където имаше плакат за Star Academy, сн. Dnes.bg
fallback

В Плевен трябваше да се проведе кастинг за започващото през април по НТВ риалити-шоу “Звездна академия” (Star Academy),както беше обявено предварително.

Голямо беше учудването ми, когато отидох в събота след обед да видя как протича конкурсът, но вместо тълпа от желаещи, във фоайето на хотел “Ростов на Дон”, видях невзрачна бележка на вратата, която съобщаваше, че кастингът ще се проведе в София на 20 март в еди-кой си хотел.

Поговорих с момичето на рецепцията и от нея научих, че кастингът е приключил предварително заради липса на кандидати за изява. Всички желаещи да станат звезди, са били прослушани в петък и събота сутринта. След това организаторите са преценили, че няма смисъл да си губят времето и са заминали за София.

В първия момент много се ядосах, че за пореден път родният ми Плевен се показа като провинциален град от средна категория, в който нищо и никой не може да извади жителите му от еднообразния живот, който водят.

После, обаче, местният ми патриотизъм надделя и, като познавам “особения” характер на плевенчани, реших, че плевенската младеж се е показала по-прагматична и си е дала сметка, че звезда не се става така лесно, както се опитват да ни убедят от Звездната академия.

Силно се надявам обаче, че от явилите се на прослушването в петък поне един ще защити честта на града и в българския шоубизнес ще има още една звезда, тръгнала от най-големия град в Средна Северна България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback