Снимка: БГНЕС
fallback

Ротационният председател на китайската компания Huawei Technologies Кен Ху заяви, че геополитическият конфликт, пандемията COVID-19, потенциалното повишаване на цените на суровините и колебанията на валутните курсове ще направят 2022 г. още по-трудна за засегнатия от санкции технологичен гигант.

Oще по темата
Председателят на компанията направи забележките по време на годишната среща на върха на анализаторите на компанията във вторник.

През 2019 г. администрацията на Тръмп в САЩ включи Huawei в черен списък за износ, поставяйки бизнеса й с мобилни телефони под огромен натиск. САЩ твърдят, че Huawei представлява риск за сигурността - твърдение, което компанията отрича.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно недопустимо е развитието на такъв технологичен гигант които не е по контрол на САЩ, но тези са упорити като руснаците и не уважават не писаните правила на световната йерархия.

2

Гост

преди 2 години

Хора, вземете си поука от конфликта в Украйна. Не трябва да се купуват стоки от такива държави като Русия и Китай и техни дружки като Сърбия. С парите които Китай печели от това, че си купувате Хуавей, Китай се готвят за третата световна. Войната в Украйна ще ни се стори като пикник в гората в сравнение с войната с Китай.

1

Striker

преди 2 години

Абевие нормални ли сте?! Тая шпионска клоака умре още преди 2 години, хахах! Щяла да бъде тежка годината!??? *** тя умря компанията. На кой му пука за няколко стотин крадливи копирачи от Ковидстан?

fallback