fallback

Американският технологичен гигант Apple обикновено организира няколко събития всяка година на които представя новите си устройства или версии на своя софтуер.

Едно от най-чаканите събития е премиерата на новите модели iPhone и въпреки продължаващия недостиг на полупроводници, то ще се проведе през септември.

През тази година Apple няма да променя външния вид на своите смартфони, но се очакват множество подобрения на камерата и дисплея. Ще бъдат добавени и нови функции свързани със заснемането и обработката на видео клипове.

Подробности по темата вижте във виедото на Bloomberg TV Bulgaria тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

VERY СЪС-ПИШ-ЪС!!!

преди 2 години

И аз, като 3 преди 5 год. си взех 1 евтино китайче=2К /!/, който слагаше в малкия си джоб 3-4 Кратно по-скъпарските Ай-фон и др.такива ШамШунги от бон и нещо нагоре... И сега, наскоро, след като почнаха да рекламират сгъваемите бараки на цена 1/2 кола на 6 годин, аз реагирах отново АНТИ-,т.е. протестно и си взех пак 4айна-фон за половин средна БГ-пенция, който тоже като самите тях е с дисплей 4К /диа:17,7 см/, металик 222 г и ляга перфектно в дланта с супер-камера + всичките му допълнит.екстри!

13

Айфон юзъра

преди 2 години

Анонимния да си шпреха- както казах и гинансите определят даже хах- а даже и бмв карам- на ти мариал за есе с комплекси. А относно шиомито на онзи- аз със андроид се занимава откак си мислихте, че нокиите са хубав телефон. Елементарните технически познания говорят защо китайският ти телефон е в пъти по евтин (да речем как ви се оключва със снимка). Всеки ден някой с проблеми, че пак му бъгнало нещо в телефона- все памет нямали (то хрома пълни ли пълни). Безброй бъгове.

12

До ай фон юзъра

преди 2 години

Хах Iphone приятелю аз съм Xiaomi потребител и ти казвам MI 11 Ultra и ти казвам MI MIX 4

fallback