Снимка: Bulgaria On Air

Вълкът от Wall Street, който се върна в България. Остави лъскавият начин на живот, за да предаде целия си опит и знания от САЩ на обществото тук. Остави и стреса, късите срокове и избра спокойствието в родината си.

Той е Петър Домусчиев - успешен анализатор, коуч и специалист в обученията в областта на трейдинга и инвестициите в акции.

Прекарва 7 години в САЩ. Петър балансира между работата му в един от най-богатите комплекси на Лас Вегас, който приютява елита на Холивуд, милионери от цял свят и дори кралското семейство на Саудитска Арабия, и тежката и напрегната работа на мястото, където парите никога не спят - Wall Street.

Постоянно присъства на събития, които компаниите провеждат в комплекса, в който работи. И така, стъпка по стъпка, започва да се учи на занаята.

"Бях изключително амбициозен и не исках да губя времето и средствата, които бяха инвестирани в мен. Исках да почерпя от знанията, за да мога после да ги предам нататък", разказва Петър пред Bulgaria ON AIR.

И така преди три години се завръща, за да предаде щафетата. Започва да обучава хора в областта на трейдинга и се превърща в един от най-успешните анализатори и коучове в страната.

"Искам да помогна на хората да бъдат успешни като личности, мениджъри. Да предам на обществото всички онези неща, които са ме изградили като специалист през последните 15-16 години", сподели още българският вълк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase