Снимка: БТА
fallback

Американската компания "SpaceX" заяви, че успешно е извела в орбита десет телекомуникационни спътника "Иридиум некст" с ракета носител "Фалкон-9", предадоха ТАСС и Асошиейтед прес.

Ракетата носител беше изстреляна от американската военновъздушна база Ванденбърг в щата Калифорния.

Първата степен на ракетата беше използвана преди това при изстрелване през юни тази година, пише БТА.

Това беше 18-ото и последно изстрелване на "SpaceX" за 2017 г. Тя има поръчка да изведе в орбита 75 сателита на компанията "Иридиум комюникейшънс" и очаква да свърши работата до средата на 2018 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 6 години

Spase x eпродукт.на булгария сат интересно мие тоя спътник трябваше да стане октомври сега сме януари булсатком си дигат цените такса приемник такса пакети канали питаш за промоция не ти дават тарифират баровска тарифа време за банско и тем подобни мероприятия е тоя път честно казано ми писна 15 години съм клиент редовен неисе може да остана на декодер но не сме машини за пари писна ми при добро желание може да се върна но на тоя етап и тоя план приятно ви гледане на мен ми писна това е .

43

Анонимен

преди 6 години

36 - Тоест, твоето вярване е че ти си играчка в ръцете на всевластен тиранин, който прави с теб, каквото си иска ... Да си жив и здрав, ама даже и най-заклеитие християни вярват,че Бог им е дал свободна воля !

42

Анонимен

преди 6 години

40 - Казва ти се, че ако всичко е симулация, няма как да се докаже, че не е така."Cogito ergo sum" - Декарт е имал подобни тезния. Просото в неговото време, идеите за виртуална реалност не са съществували, но е имало сънища ...

fallback