Видео 03.11.2017

АвтоИконом: Апликацията, която ви напомня за гражданската

АвтоИконом е услуга, целта на която е да отнеме всички грижи от страна на собственика на автомобил. Благодарение на мобилната апликация, клиентът винаги има контакт с услугите, които могат да бъдат извършени по автомобила му като например да дойде шофьор, който да откара колата до желан от клиента сервиз.

Това обясни Емил Ставрев – маркетинг експерт и съосновател на "АвтоИконом". Гост в студиото на Bloomberg TV Bulgaria бе и другият съосновател на компанията и софтуерен експерт Тодор Гиглев, както и IT разработчикът Стоян Симов.

Благодарение на мобилната апликация човек получава точна информация за това, кога изтича техническия му преглед, застраховката "Гражданска отговорност", каското, шофьорската му книжка, посочи още Ставрев.

Дори и при сравнително нови и здрави коли се налага да бъде посетен сервиз поне 5 пъти в годината, отбеляза от своя страна Тодор Гиглев.

"Обикновено се налагат 2 смени на гуми, една на масло, технически преглед, а и все се случва нещо друго да изникне", каза той.

"Мобилното приложение позволява автомобилът да бъде обслужен след два клика от мобилния телефон. След поръчка през мобилното приложение или през сайта до адреса идва шофьор, колата се оглежда, създава се двустранен протокол какво има вътре в нея, автомобилът се заснема отвътре и отвън, като след това се поставя и авторегистратор, като клиента през цялото време знае къде е колата и какво се случва с нея", обясни Стоян Симов.

Междувременно клиентът регулярно получава известия къде е колата, какво се случва с нея, добави той.

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 година

Аз от години имам такава апликация, казва се Застраховател. Звъни ми преди да изтече всичко от изброените неща. Поздравления за безполезната апликация.

3

ined

преди 1 година

По-скоро е АвтоРекетьор

2

Имам въпрос

преди 1 година

А клиентът получава ли известия къде е колата и какво се случва с нея?