Снимка: архив, Reuters
fallback

Facebook препотвърди намерението си да започне да печели от Messenger в глобален план. Късно във вторник компанията обяви, че ще пусне реклами в чат приложението си в целия свят чрез експанзия на сегашните тестове, които извършват в Австралия и Тайланд.

Това каза в технологичния си коментар в рамките на „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria.

„В бъдеще, когато потребителят кликне на реклама, тя ще го пренасочва към място, избрано от самия рекламодател. Избрана група рекламодатели ще могат да пуснат рекламите си още тази седмица, докато в следващите няколко седмици ще се присъединят още фирми", допълни той.

Още по темата, както и поглед към обградената със скандали, но може би намираща светлина в тунела Uber, вижте във видеото в Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Манафов

преди 6 години

Жане, ако четеш това, знай, че много ми Аресваш!

11

Манафов

преди 6 години

Аз пък си чатя само тук. Тук са всичките ми аркадаши от малцинствата с които обменяме идеи и емоции, как ще се таковаме едни други.

10

345

преди 6 години

До LannisterПрав си, винаги можеш да го активираш наново и всичко си стои - съобщения, приятели и т.н. Между другото, в "Adam Ruins The Internet" е добре разяснено защо фейсбук е безплатен и какво следи на потребителите и тн.

fallback