Снимка: кадър, Youtube
fallback

Видеозапис с нещо, което с повече фантазия, може да се приеме за НЛО, бе разпространен в Интернет.

Според уфолози кадрите са получени с помощта на космически апарат за наблюдение на Слънцето наречен SOHO.

Този апарат е съвместна разработка на НАСА и Европейската космическа агенция и е пуснат през декември 1995 г., а е започнал да предава данни шест месеца по-късно.

Според уфолозите НЛО се захранва от енергията на Слънцето. Като доказателство те посочват лъч, който излиза от слънчевата повърхност и завършва с ярко петно, което уфолозите интерпретират като космически кораб на извънземни. Това, че НЛО-то може да бъде видяно само на един кадър, те обясняват със стремителното му движение. Според тях той мигновено се презарежда с енергия от този лъч и продължава светкавично пътя си.

Това не е първият случай, когато уфолози обявяват, че до Слънцето са видели огромен извънземен космически кораб, който се зарежда от него.

Такива съобщения имаше през юли, както и през април и ноември 2015 г. Обикновено сериозните учени оставят такива съобщения без коментар. През ноември 2015-а се доказа, че "наблюдаваните НЛО" на фона на Слънцето не са били нищо друго освен Венера и Меркурий в необичаен ракурс.

Вижте мнимото НЛО!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

фф

преди 7 години

На учЕните им дай да измислят тъмни неща - материи, енергии, дупки... и други спекулативни глупости. За това науката не е мръднала много в последните 100 години.

60

Ха !

преди 7 години

Слънцето съставлява 99.8% от масата на цялата ни Слънчева система.От останалите 0.2% - 71% се пaдат на Юпитер, 21% на Сатурн и останалото е за всичкия прахоляк, който наричате планети, луни и др. мръсотия.Ако това беше космически кораб на снимката - размерите и масата щяха да са просто колосални - най-малкото всички "свидетели" на летящи чинии, тенджери и др кухненски инструментариум, обикновено виждат нещо с размери на балони, самолети , ама с размерите на Земята - сефте !

59

God

преди 7 години

До Анонимен 52Явно си гледал всичките серии от "Матрицата". А ако гледаш и руският филм "Кин-дза-дза" ще разбереш и последната тайна на Вселената.

fallback