Снимка: Reuters, архив
fallback

Samsung временно преустанови производството на телефоните Galaxy Note 7, съобщиха  от компанията, предава Yonhap, цитира "Фокус".

Oще по темата

До този момент има осем случая на взривили се устройства след направени замени: пет в САЩ, един в Южна Корея и един в Тайван.

Спирането на производството е съгласувано с регулаторите за безопасност на потребителите от Южна Корея, САЩ и Китай.

Решението на технологичния гигант идва след множество сигнали за прегряване на устройствата, които дори се и взривяват.

Първоначално корейците заявиха, че става въпрос за изолиран случай, но впоследствие случаите зачестиха.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

yols

преди 7 години

До брейЗа човек, живеещ в къща за над милион и каращ нова кола, е странно, че ти е важно да обясняваш на хората колко тъпо си харчат парите. Може би следва да се замислиш, че хората имат различни интереси и това, че не могат да си позволят скъпи имоти и коли не значи, че трябва да се откажат да си купят нещо, което ги кефи. Има хора, които живеят под наем, но са запалени по фотографията - и те ли са ***, че дават хиляди за обективи? Всеки с интересите си. Жив и здрав.

17

Анонимен

преди 7 години

Явно батерията не е от умните и затова са самозапалва. Тия производители не знаят ли че на Умен телефон трябва да се слага умна батерия?

16

брей

преди 7 години

Брей богата работа....то всеки втори в БГ с Iphone или Samsung за по 1500лв. Живеят иначе в панелки и карат 20г. трошки.Аз съм с LG G2 (купен за 400лв) живея в Къща за над 1 милион и карам 3 годишна тойта GT86

fallback