Снимка: Reuters. архив
fallback

Стремежът на Apple да направи iPhone по-тънък отвсякога вероятно ще вземе нова жертва - гнездото за слушалките.

Източници от снабдители на Apple твърдят, че iPhone 7 и iPhone 7 Plus няма да имат жак за слушалки. Вместо това потребителите ще слушат музика безжично.

Така Apple би пратил традиционните слушалки в историята, а за производителите на слушалки ще се отвори нова пазарна ниша.

Хората обаче не са доволни. В интернет вече доби популярност петиция срещу идеята. "Apple ще направят всички слушалки ненужни", пишат потребители в Twitter. Други пък се притесняват, че нововъведението ще увеличи значимо отпадъците в глобален план.

Безжичните слушалки не са нещо ново. Практиката обаче показва, че най-вероятно от Apple ще заложат на нов стандарт, което ще направи вече съществуващите Bluetooth устройства несъвместими с телефоните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

МозАк

преди 8 години

До Анонимен Научи се да пишеш, ***!

36

Анонимен

преди 8 години

ДОКАЗАХА ЧЕ ВСИЧКИ ТЕЛЕФОНИ СА ВРЕДНИ. НИКОГА НЕ ГОВОРЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 15 МИНУТИ НА ДЕН. НЕ ОСТАВЯЙТЕ В БЛИЗОСТ ДО СЕБЕ СИ ТЕЛЕФОНА КОГАТО СПИТЕ. ИЗКЛЮЧВАЙТЕ ГО! СЪЩО ТАКА ИЗКЛЮЧВАЙТЕ И РУТЕРА! ВИСОКО ЧЕСТОТНИТЕ ВЪЛНИ С КОИТО ВИ ОБЛЪЧВАТ АНТЕНИТЕ ОТ БЛОКОВЕТЕ ВИ УБИВАТ БАВНО НО СИГУРНО.

35

Анонимен

преди 8 години

ай фон, ай стоун, ай сиктир с тия ***, далеч по интересен начин има човек да си похарчи кинтите, независимо много или малко, отколкото да си купи това недоразумение, с което дори орехи не можеш да трошиш. Това обаче на промитите мозаци не може да се обясни и затова за всеки влак си има пътници, дори и за ай сиктирския

fallback