Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos
fallback

Всички услуги на Vivacom са възстановени и работят нормално, съобщиха от компанията след претърпения срив днес следобед.

Oще по темата
Поради технически проблеми с електрозахранването в ключов възел на мрежата на компанията днес около 15.30 ч. бяха засегнати услуги за достъп до интернет, IPTV и бизнес услуги.

В следствие на това мрежата на мобилния оператор работеше в режим на претоварване, поради което бе засегнато качеството на мобилните услуги за някои абонати, уточняват от Vivacom.

За потребителите на оптичен интернет и IPTV е препоръчително рестартиране на устройствата.

В случай на проблеми абонатите могат да се обърнат към центъра за обслужване на клиенти на кратък номер 123.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 9 години

Нямало два часа нет. И един ден да няма. Чудо голямо, винаги стават такива неща. Кво пищите всички. Не може техника без проблеми. Абе хората се превръщат в някакви смешни максималисти. А да ви питам един ден да няма доставки на хляб. Тогава май наистина ше извиете като куче на месечина.

17

Онанимен

преди 9 години

И в Кривуново нямаше интернет, проблем на локалния доставчик (който няма нищо общо с Виваком). Статия за него да сте видели?Или за това, че на последното събрание на борда на директорите във Виваком, главния изпълнителен директор пръднал?Щом за новина става събитие за липса на интернет в доставчик, значи наистина сме зле (в новините)...

16

Без име

преди 9 години

Не е вярно, още нямам интернет, обещаха след 10, но вече не им вярвам. И ако не е. Свързано с Цветан Василев, здраве му кажи! Ченгетата си действат! В каква държава живеем, срам ме е!

fallback